Universitatea din Petroșani

Rezultatele concursului de admitere, septembrie 2021

Rezultatele concursurilor vor fi afișate aici în data de 21 septembrie 2021.

Ultima actualizare: 25 septembrie 2021, 16:28

Facultatea de Științe

Rezultate etapa I


Rezultate etapa II

Observații

21 – 24 septembrie - confirmarea locului ocupat prin concurs (Program: marti-vineri 9-15)

Taxa de înmatriculare (30 lei pentru studii de licență, 60 lei studii de master) trebuie achitată din momentul în care ați fost declarat admis, începând din 21 septembrie până în 24 septembrie pentru confirmarea locului, iar dovada plății trebuie prezentată la secretariatul facultății. Este nevoie de diplomele în original pentru confirmarea locurilor „român buget” (fără taxă). Dacă ați fost admis la locurile cu taxă, se depun la dosar actele în copie xerox, dar trebuie să prezentați acte în original pentru certificarea cu originalul.
Înmatricularea se face la comisiile de admitere la sediul Universității.


Rezultatele concursului de admitere, iulie 2021

Rezultatele concursurilor vor fi afișate aici în data de 23 iulie 2021.

Ultima actualizare: 30 iulie 2021, 08:05

Observații

Master: 21 – 28 iulie - confirmarea locului ocupat prin concurs
Licență Rep. Moldova: 21 – 28 iulie
- confirmarea locului ocupat prin concurs. Pentru candidații admiși pe locurile Romanilor de pretutindeni (Rep. Moldova), confirmarea locurilor se va face cu sprijinul Asociației Studenților Basarabeni din Petroșani, împuterniciți de Universitatea din Petroșani,  în data de 26 iulie, la Chișinău. Fiecare candidat va fi contactat direct de către reprezentanți.
Licență Români: 24 – 28 iulie
- confirmarea locului ocupat prin concurs
(Program: luni-vineri 9-15, sâmbătă 9-12, duminica nu este program cu publicul.)Taxa de înmatriculare (30 lei pentru studii de licență, 60 lei studii de master) trebuie achitată din momentul în care ați fost declarat admis, începând din 21 iulie până în 28 iulie pentru confirmarea locului pentru Master, și, respectiv, din 24 iulie până în 28 iulie pentru confirmarea locului pentru Licență, iar dovada plății trebuie prezentată la secretariatul facultății. Este nevoie de diplomele în original pentru confirmarea locurilor „român buget” (fără taxă). Dacă ați fost admis la locurile cu taxă, se depun la dosar actele în copie xerox, dar trebuie să prezentați acte în original pentru certificarea cu originalul.
Înmatricularea se face la comisiile de admitere la sediul Universității.Am înțeles
Acest website folosește „cookies”. Pentru mai multe informații privind prelucrarea datelor si GDPR,click aici.