Totul începe cu o dorință


Din dorința de a fi independenți financiar, din dorința arzătoare de dezvoltare personală continuă și din dorința de a aduce plus valoare societății în care trăim, eu împreună cu partenerul meu de viață am ales să acționăm. Am fost inspirați de mai mulți autori și oameni de succes iar pasiunea pentru un stil de viață activ și sănătos ne-a direcționat către o colaborare frumoasă, către o afacere sigură cu un plan prestabilit și deja exersat spre o afacere tip Marketing de rețea.

Ec. Nina Iapără, absolvent master Managementul Strategic al Afacerilor
Ec.Marian Nastasiei, absolvent master Managementul Resurselor Umane

A doua generație de antreprenori

În ceea ce mă privește pot să spun că incursiunea mea în lumea antreprenoriatului era previzibilă încă din copilărie. Părinții mei au pus bazele unei afaceri în domeniul industriei mobilei și am trăit de copil ce înseamnă să-ți dedici aproape toată ziua pasiunii, afacerii, ghidat de expresia: "să-i construiesc un viitor mai bun copilului meu". Anii au trecut și copilăria petrecută printre plăci de pal, oglinzi… mi-au dat ocazia să mă familiarizez cu această lume astfel că am decis să mă alătur muncii părinților mei. Am urmat o facultate menită să mă ajute să văd dacă viziunea pe care doream să o imprim activității firmei era realistă. Azi, deținător al unui bagaj de cunoștințe în domeniul contabil, financiar și managerial, am reușit să imprim afacerii părinților mei "trendul" generațiilor viitoare de antreprenori.

Paul Mihuț
Masterand Managementul Resurselor Umane
S.C. Total Mobila S.R.L. Petroșani,

Seriozitate, flexibilitate, profesionalism

Într-o afacere este important să pui suflet, să te concentrezi asupra a ceea ce ți-ai propus să obții și să fii mereu deschisă pentru a acumula lucruri noi. Nu trebuie să fii un supra-om pentru a desfășura o afacere de succes. Stabilirea și respectarea obiectivelor, munca perseverentă, dorința de a găsi noi oportunități, crearea permanentă a avantajului competitiv sunt doar câțiva dintre factorii de succes.

Ramona Draia
Masterand - Managementul Strategic al Afacerilor
S.C. Raden Serv S.R.L. Deva