Informații generale website

Proiectantul și administratorul paginii Universității din Petroșani a urmărit să realizeze un website simplu, intuitiv, cu access cat mai ușor la informație. Deși site-ul nu folosește elemente grafice avansate (flash), tocmai pentru a facilita accesul chiar și de pe telefoane mobile sau dispozitive mai puțin performante, este recomandată folosirea unui browser web actualizat, altfel există posibilitatea de afișare greșită a paginii.

Pentru afișare de informații sau sesizări informații greșite contactați .

 

 

Legal

 

Toate informaţiile, imaginile sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea Universității din Petroșani, care îşi rezervă dreptul de a face modificări în conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fără nici o informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului Universității din Petroșani (www.upet.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Universității din Petroșani.