Universitatea din Petrosani

Evenimente

ERASMUS OPEN DOORS! - 31 05 2013

În data de 31 mai 2013 Centrul de Programe LLP Erasmus a organizat întâlnirea non-formală Erasmus Open Doors, întâlnire care s-a desfășurat sub egida Săptămânii Erasmus Open Doors. Întâlnirea a fost anunțată atât pe Pagina de Facebook a Centrului de Programe LLP Erasmus, cât și pe pagina Universității din Petroșani.
Evenimentul a fost organizat în holul de la intrarea studenților, Corpul de clădire A al Universității din Petroșani, pentru a fi cât mai aproape de studenți și cadre didactice/nedidactice.

Pentru o vizibilitate bună și pentru o promovare activă a programului LLP Erasmus, la întâlnire, au fost expuse materiale didactice, științifice, turistice din toate locațiile în care s-au desfășurat și se desfășoară mobilitățile LLP Erasmus, fie că sunt de studiu/practică sau de formare/predare.

Țările în care s-au desfășurat și/sau se desfășoară mobilitățile LLP Erasmus sunt: Malta, UK, Irlanda de Nord, Franta, Germania, Spania, Italia, Cehia, Polonia, Turcia, Grecia.

La eveniment au participat atât studenți, cât și cadre didactice/nedidactice, foști și viitori beneficiari LLP Erasmus. Foștii beneficiari Erasmus au împărtășit din experiența lor Erasmus viitorilor beneficiari Erasmus și au răspuns cu solicitudine și cu îndemnul de a profita de această oportunitate întrebărilor adresate.
Întâlnirea a fost benefică deoarece a răspuns unor întrebări și unor nelămuriri, a adus informații necesare și utile în procesul de candidatură, selecție și realizare a mobilităților LLP Erasmus.
Mulțumim tuturor celor ce și-au făcut timp să ne viziteze standul Erasmus și vă aștepăm cu noi informații și povești de succes anul viitor, iar până atunci vă dăm întâlnire în spațiul virtual pe pagina de Facebook a Centrului de Programe LLP Erasmus, pe pagina Universității din Petroșani și în spațiul real la etajul 3, Corpul administrativ al Universității din Petroșani!

ERASMUS OPEN DOORS! - 31 05 2013

Vineri, 31 mai 2013, ora 10.00, va invitam la o intalnire Erasmus non-formala, ERASMUS OPEN DOORS! Intalnirea va avea loc in holul de la intrarea studentilor. Va asteptam cu drag si multe informatii, pe voi, actuali si viitori beneficiari ERASMUS!

Tineret in miscare - 27 09 2012

Printre zecile de metode care vor fi prezente la Tineret in miscare cateva vor fi chiar... in miscare ;-)!

De exemplu... animatia stradala! Este poate cea mai dinamica forma de arta stradala si poate crea actiune chiar si in spatii mai putin conventionale unde publicul nu este obisnuit sa vada spectacole. Contactul cu publicul este esential ! Spectatorul joaca un rol deosebit de important si intregul spectacolse bazeaza pe el si se orienteaza in jurul acestuia. Iar de cele multe ori acesta nu ramane doar un privitor. Vino si tu sa faci sa zboare poi poii, mingiile de jonglerie, diablo sau flower stick-urile prin tehnici specifice!

Totodata iti propunem sa incerci gimnastica energetica, o metoda prin care poti invata  mai multe despre energiile care te ghideaza si cum le poti folosi pentru a iti da o stare de bine. Pentru a continua in acelasi spirit, te invitam si la o "meditatie in miscare" prin intermediul tai chi unde mintea intra in comuniune cu corpul.

Toate aceste metode sunt oferite de Incubator 107.

Unde? In parcul Tineretului, Bucuresti, Romania
Cand? 27 - 28 septembrie incepand cu ora 14.00
De ce? Pentru a intelege despre ce este vorba in initiativa Comisiei Europene Tineret in miscare. Insa nu doar vorbind despre ea, ci traind-o!
Cum? Prin intermediul a 50 de proiecte vii, 25 de metode vii, 4 concerte si 2 concursuri
Ce? Tineret in miscare - evenimentul pe care nu trebuie sa il ratezi!

Programul detaliat cu orele de incepere ale fiecarei activitati (inclusiv pentru metodele mai sus prezentate) este disponibil la

http://ec.europa.eu/youthonthemove/events/2012/docs/20120914-bucharest-yom-event-porgramme-final_ro.pdf

Evenimentul este prins si in programul de activitati al Zilei Educatiei Nonformale!

Ne vedem joi... Joia viitoare ;-),
Echipa TiM